WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


blogskin

untuk siapa2 yag nak buat blogskin xpi x reti kat stuffs niesha ada blogskin.. cuma links je.. klau malas sangat nak tekan stuffs tu ambik je kat sini cari lah mana2 yg korang suka tau.. see more untk seterusnya
nak download tekan tu



tekan tu dia akan keluar >>> and copy


lepas tu copy and past kat tamplate...pergikat bawa sekali





lpas tu akan keluar cmni

lpastu pandai2 lah korang baca eah... sbb html dia berbeza2 niesha x leh nak ajar...sorrylah klau x paham