WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


mister linky's

 

hari nie niesha nak ajar cmna nak wat mister linky's macam niesha nie... korang x payahlah nak susah2 kan2..   :face40:  x payahlah nak bukak blog skin then nak paste.. arghhh kerja susah niesha x suka :face21: menyusahkan...

cantikan2 




first kita daftar dlu... sini
lpas tu korang daftarlah... x kan x reti plak kan hehehe...  lpas tu ada plak keluar bnda alah nie.. eah cmna plak nie kan2...



senangje... bukan gmail ke yahoo ke apa ke yg korang masukkan email xdi kan2 lepas tu ada keluar kod dia cmni






 alahai panjangnya ala x pe.. copy paste je kikiki.. lpas tu korang log in balik semula... dh siap... eah kejap2... cmna nak cari dia punya kod..
log in > wizard
 tanda ikut apa yg niesha tanda


lpas dh dpt cod tu copy pastelah kat mana korang nak... bubye