WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


budak jepun??? anak angkat???

hah! harinie entry niesha pasal diri niesha... :face31: apa yang budak jepunnya nie.. hah nie kes time niesha kecil lagi... :face32: mula2 niesha x tahu pun tiba2 ada suatu hari nie niesha balik kampung... pergi rmh family angkat niesha.. niesha x kenal pun diorng tu :face25:  cuz lah x kenal niesha x pernah jumpa.. tiba2 mak niesha kata tu family angkat dia... and ada sorng abg nie.. pandang niesha nie lain macam je... seram... tiba2 mak 


cik tu kata " mana BUDAK JEPUN tu" mak" nie hah" tiba2 abg tu menyampuk ..." asal x putih dh"  niesha pun macam org bodoh x tau pape..:face6:  senyum je lah hahaha... asal diorng panggil niesha budak jepun pelik kan2... hah nie sbb nya tngk gmbr nie..

 
**aduhai gemuk nya niesha time kecik bahahaha... nie lah sbbnya... putih... :face34:**

pelikan ... haha.. hah nie lagi stu cerita... anak angkat???
adik niesha selalu kata yang niesha nie anak angkat... sbb niesha lain dri yg lain adik beradik niesha semua rambut perang x kira lah saudara mara pun sama.. xpi niesha hitam je... and muka niesha langsung x sama ngan adik beradik niesha... sedihnya :face22: xpi mak kata niesha nie iras abg and adik niesha yang meninggal... hm.. sokey lah.. harap niesha bukan anak angkat :face29: