WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


niesha nampak dia! adakah dia ingat niesha

nak dijadi kan cerita haritu niesha balik kampung... petang2 mak ayah x de ... apa lagi peluang cerah jalan:131: niesha pon pergi ikut sepupu and saudara niesha... diikuti oleh adik2 hehe...  niesha pon jalan kat padang bola.. yaallah niesha nampak dia.. betapa rindunya kat dia... sejak tadika niesha pindah seri iskandar niesha langsung x jumpa dia... xpi sejak akhir2 nie selalu jumpa... mak niesha pon ada tunjuk gmbr dia... adalah kenangan yang eisya x boleh nak lupa...
kenangan dia buat eisya malu bila face to face.. malu sngt... mana x nya... ceritanya mcam nie.. waktu tu niesha kecil lagi ... sklh tadika lagi.... mak niesha suruh niesha masuk.. tiba2 dia kata kat mak niesha jangan kacau tunang dia... niesha pun :face27: wah... smpai sekarang jdi buah mulutlah.. dh kawin ke lama sngt tunang nya... apakah... arghhh :face3: rasa2 dia ingat x niesha nie? mcm lupa je... terhapus lesap semua ada...:face32: