WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


cara daftar cbox and lain2


 
hari nie niesha nak ajar camna cara nak daftar cbox..mula2 tekan sini ... lepastu cari sing up kat atas tu then tekan.. lpastu daftarlah..pastikan ingat segala2nya yg dia taip tau... see more untuk selanjutnya
lepas tu dia akan keluar cmni




cara2 nak tukar warna
then korang tekan colour & fonts...cara2 nya ada kat gmbr



dh siap cara2  tukar warna... :) skrng cara tukar smiley yg lain
mula2



korang bleh cari kat sini tau sini.... ingat... jgn ambik yg besar2 just kecil je..nnti besar2 buruk ... :)
bye.. :D