WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku

korang bertudang x? mestilah kan.. kebanyakan orang bertudung kan2... jadi marilah kita join GA nie World Hijab Day oleh Cahaya kekuatan ... hadiahnya menarik sangat2 :face2: jomlah join.. mnalah tau kan korang menang spe boleh tau kan2.. itu allah je yang tau kan2 dh jom join.. jomlah blogger-emoticon.blogspot.com
 kepentingan berhijap adalah untuk melindungi diri daripada dipandang oleh lelaki bukan kerana kebaikan tetapi paras rupa... memandang paras lupa. sekirangnya memakai tudung tetapi berlengan pendek lebaik x payah kan.. xpi kira oklah.. dari x pakai langsung.... ok nie je.. hahaha -,- *x reti...


 http://www.nurinaizzati.com/2014/01/giveaway-world-hijab-day-by-cahaya.html

antara hadiahnya ialah 
1. Hadiah tajaan syarikat N’s Asia Enterprise
2. Novel Single Unavailable beserta autograf penulis x 5
3. Shawl x 3 oleh Maznizam Adha
4. Tudung bawal x 2 oleh Syaz
5. Sepit rambut, kerongsang, mini lipstick x 3 oleh Cik Na
6. Keychain nama bantal x 3 oleh Athirah
7. Naturgo mask x 3 oleh Diari Hati
8. DIY Fabric Sticker x 3 oleh Farahdeena Fisal
9. Bloglist 2 bulan x 10 , Review blog x 5, Edit blog x 1 oleh Hana Jalil
10. Topup
* RM 10 untuk 3 orang oleh Princess Ayuni
* RM 10 untuk  seorang oleh KJZ
* RM 5 x2 untuk 5 orang oleh Maznizam Adha
* RM 5 x2 untuk 2 orang oleh Ian Faizal
* RM 5 untuk 2 orang oleh Nur Marini
* RM 5 untuk 2 orang oleh Eyqa Yushaiza
* RM 5 untuk 2 orang oleh Clara
menarikan2 :11: 
klau bleh nak hadiah semua hehe... xpi x bleh kan2 hahaha nak shawl atau bawal :3