WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


?!?!?!?!?!?!

hari nie pasal diri niesha... hehek.. dari segi org kata and dari segi niesha kata    
:45: paling x suka makan nasi goreng or nasi lemak ikan bilisnya ada taik and kepala...kejap.. bukan makan ikan pun hahahaha -,- makan x kira masa.. kadang2 x makan sehari suntuk... kadang2 tengah malam pun makan juga... gemok??? x kisah pon.. :face15: x makan sayur x makan kari.. dah tu niesha nie makan lauk ap.? hahaha ayam je... -,-

x suka air kopi .. pahit kot... x suka air yg masam and pahit..
x pandang laki hensem.. xpi pandang otok pandai... orang  kata 
cepat nagis   cepat merajuk cepat putus asa itu bukan niesha
 bila x paham akan jadi cmnie   hahaha paling teruk klau x ingt apa cikgu ajar  
  ucak.. x reti pujuk org... merajuk reti lah hahaha...
 blogger-emoticon.blogspot.com tengok tv.. x selalu.. 
suka menyendiri...
:22: suka lambat
paling pantang klau org bergurau time bad mod :face3:
tangan lembut... org salam kata x buat kerja rumah ke... adoi.. dah macam2 kerja buat.. still lembut  knpa nak suruh buat bangunan ke? ada masalah.. jelez.. pi main jauh.. :face54: 
masalah lebih suka simpan sndri dri bgi tau kat org... 
cepat sngt terasa... 
nie je lah.. dh x thu .. hehehek... 
blogger-emoticon.blogspot.com