WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


alahai

 
 
 
 sejak thun lepas bulan brpa niesha pun dh lupa.. astro kan ada bagi cerita free.. xpi skrng dia akan abis pada 15.2.2014.. aduhai.. niesha nie dulu x minat lah korea2 nie... skrng dh mula tngk cerita diorng dh x nak berhenti... tambah2 baru2 nie niesha ada...tengok iklan.. wow.. 393 ada cerita hantu.. malangnya.. haish... nak tngk sanggt.. dia x lah lebih kepada hantu... macam sorng perempaun nie berjumpa dengan roh.. hantu lah nie.. walaupun niesha sorng penakut xpi nak jugak tngok.. antara cerita yang niesha dah katam ialah hehehe...
 
  incarnation of money korean drama
 
katam dengan mak  hahak

the inheritors
 
 cerita nie pun best gak.. xpi x layan sngt.. sbb time dia start tu time niesha duk wat kerja
 
antara cerita yang x katam
 
    i hear your voice 
 
 
 
wonderful mama
 
 
 
  lie to me
 
 
  my love from the star
 
nie jelah niesha rasa.. ^^