WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


CUAI!





gambar hiasanx thu lah asal bnyak sngt jaraknya hehek
hyep.. arini entry niesha nie pasal cuai... cerita nie dh lama.. xlah lama sngt..lebih kurng bulan 1 lepas... cerita nie time niesha balik sklh..
niesha balik sekolah.. macam biasa niesha tumpang jiran bila balik sklh.. pergi sklh ngan mak .. dan macam biasalah juga.. jalan nak balik rumah berbelok2.. sekejap kira sekejap kanan.. dh mcm jalan kat kmpung plak kan.. hehehek... jiran niesha nie dia jenis yg bawak kereta bila nak belok dh mcm bawak f1 je.. ada skli tu smpai niesha terantuk kat cermin.. serius skit terus kepala niesha.... tangan terseliuh lagi... memang sjak tu niesha serik nak naik...
 

ada sehari tu dia ambil lambt.. kna lah berjemur.. panas2 lepas excident terhntuk tu...  lama tunggu serius marah gila.. lepas tu nak dkt kul 3 .30 mybe.. bru smpai... lpas tu niesha rasa nak nagis...  then bila balik rumah terus sakit kepala.. sejak haritu lah bila niesha balik je rumah mesti sakit kpala.. niesha managis2 minta mak ambi.. xpi mak kan mengasuh so... terpaksa lah berdepan dngn skit... nie.. risau jugak klau ada ap2 yg terjadi kan kpala nie.. xpi malas nk pi klinik... hehek.... klau ada jadi ap2.. niesha saman juga jiran nie.. hehek.. jahat btul niesha nie hahaha