WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


apa masalah!

 
assalamualaikum.. fuh tajuk dia bukan main lagi macam mara je kan2.. xpimemang pon marah.. argh... mkin lama makin geram niesha tengok.. nak je hempas.. sebulan + sebulan + sebulan and dah berapa bulan dh .. haish. apa masalah niesha nie sebenarnya.. nie hah masalahnya.. FACEBOOK  apa masalah facebook nie.. tngk nie 
see cmna niesha nak app klau cmni.. app terus kna block.. x leh nak chat + like + komen.. adoihai.. nak je niesha jumpa org yg buat fb nie.. hahahak....  org pun kian lupa kan aq.. makin lama makin x de. sedih oi.. niesha bukan ada update status yg bukan2 pun.. cuma stutus copy paste
 
 
update cmni pun jadi masalah.. haish.. mula lah niesha beralih ke wechat.. now facebook twitter x lagi... hahaha.... ap2 pun add wechat niesha id : nisha_eisya