WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


mimpi ke betul?

 
sebenarnya niesha pun tkot tngk gmbr nie.. hehek...
cerita nie dh lama kira2 thun lpas atau waktu form 2.. lbih kurang lah.. bnda nie terjadi time cuti sekolah.. biasa lah... klau cuti sekolah... mestilah tido lmbt.. tmbh2 lagi dlu niesha nie jenis yg suka on9 fb.. maklum lah.. suka sngt .... time tu family niesha semua dh tido.. tinggal niesha.. and time tu adk niesha tido ngan mak..  kira2 kul 12 lebih pada mulanya niesha x nak tido lagi.. xpi semua dh tido.. tmbh2 lagi tmpat tinggal niesha dlu hutan and pernah dengar cerita ada lelaki yg jalan stu bndr nie tubuh badan dia sasa lebih kurang cmtu lah yg buat tergerak hati nak tido.. klau x.. smpai kul 2 atau 3 pagi lagi lah... xpi x thu lah cerita pasal lelaki tu btul ke x.. mna lah tau rukun tetangga ke.. sbb dlu x pernah pun dngr.. bila kawan cerita bru lah tau... k berbalik pda yg asal... dh tutup lappy and lmpu niesha pun baringlah kat katil keadaan bilik time tu x lah gelap mna sbb lmpu luar bukak... sebelum tu niesha duk termenung... biasalah tu hahahak.. niesha pun pejam lah mata niesha .. tiba2 niesha ada dengar bunyi kat luar... terus rasa seram sejuk je...  mna lah tau pencuri matilah dh lah niesha sorng je yg still jaga... niesha pun ambil keputusan nak tngk kt luar.. nie kes brnilah nie.. tngk kat luar biasa je.. x de pape.. then niesha pun baring and pejam mata.. xpi hati nie x sedap hati lagi.. sekali niesha bukak mata ambik kau tngh duduk sebelah niesha je.. time tu lah suara x keluar bdn x leh gerak... yaallah mna x nya duduk sebelah kita.. hitam je duk renung kita plak tu... niesha pun terfikir lah nak mati dh ke niesha nie.. then niesha berdoa sbb nk lari x bleh... x boleh nak gerak lngsung dan niesha pun ambil keputusan pejam mata.. mati pun mati lah... then tiba2 je bdn niesha bleh gerak.. niesha pun bukak mata balik.. dh x de.. niesha tengok je kat pintu tu nak lari kat mak or still kat katil.. mula lah otak terfikir klau lari kan mak nak turun katil buatnya dia tarik kaki cmna? klau still cmna plak klau muncul lagi sekali cmna... niesha pun ambil kputusan nak still wow beraninya.. beranilah sngt.. disebabkan bdn rasa lemah semacam niesha pun pejam mata tiba2 sedar2 je mak kejut bngun... niesha pun cerita lah kat mak... mak niesha kata dia tindih kamu lah tu.. xpi time tu niesha x tido lagi masalahnya .. nk kata mimpi x tido nak kata betul mcm mimpi mna stu pun x thu lah.. nie lah kes kedua yg terjadi kat niesha.. kes first dlu niesha siap tngk mata dia lagi... wow ingtkan adik niesha xpi bila tnya mak adik tido ngan mak niesha.. sudah.. niesha tido ngan hantu.. sejak kes ke 2 tulah niesha x brni nak tido sorng2... kes pertama x lah takut sbb dia menyerupai adik niesha.. yg kedua nie bntuk asal dia plak dh... sbenarnya sebelum2 nie bnyk lagi xpi nielah yg pling niesha tkut.. sebelum nie niesha nampak adik niesha pngang senapang kat tingkap , ada org simbah air kat muka xpi x de siapa2 pun.. nmpak budak lari ...ada stu mimpi nie niesha mimpi berlapis2.. dalam mimpi ada mimpi dalam mimpi ada mimpi cmna lah tu.. apa yg berlaku kat mimpi tu x leh lah niesha bagi tau. disebab kan sebab2 tertentu... mcm dh lari tjuk jew..