WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


kalau dh perempuan perempuan lah... XD

  
assalamualaikan and hai untuk siapa yang  membaca entry.. dh lama x layan blog nie... dah berhabuk and dan mencuci dh... disebabkan mister linky tu dh rmai yang letak jadi niesha pon letak dia kan exchange link.. ulalala
okey berbalik pada tajuk.. kalau dah perempuan tu perempuan lah... tngklah bilik tu.. kebanyakan perempuan nak bilik bagaikan  puteri diraja.. lainlah lelaki klau bilik tunggang terbalik pun x pe.. asalkan bilik.. xpi.. bukan pasal bilik niesha nak cakap nie.. hah niesha nak cakap pasal almari
 
tengok tu berselerak.. adoi x suka kan2.. kalau dibandingkan lelaki, lelaki x banyak baju .. maklum la... 5 helai pun x pe... isnin selasa rabu khamis jumaat.. sabtu ahad bleh pakai baju hari isnin.. tapikan kalai perempuan plak... baju berpuluh2 beratus pun boleh... tpi bila nak pakai.. x de baju.. haha...  mcam niesha juga.. almari niesha berselerak... macam ap je.. tambah2 kalau kongsi ngan adik.. lagilah... macam ap je.. hahaha dibandingkan adik laki niesha ... tersusun rapi.. and sikit.. hahaha.. nak kemas punyalah malas xpi impikan almari yang cntik cmni..
 
ala2 org kaya or korea hahaha.. XD