WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


Ahli Baru...

sebijik mcam ni... 
assalamualaikum... kali ni family niesha da brtambah ... dengan kehadiran ahli bru... ngee... tak pernah pun terpikir nak bela hamster ni... smpailah suatu hari... adik niesha nak beli hamster ...  tiba2 pula rasa nak beli hamster.... hehe... jdi x sbar2 sngt nak bela hamster ni... raya ketiga kitorng da beli... tngok2 time tu hamster ada lima ekor je... 2 da
Read more »

kawaii~

assalamualaikum... apa khabar? shat ke? wat pe? da makan? opsss lupa puasa :XD: *ngarut jap* ... korg pernah tengok cerita the return of superman x... cerita korea tu... pasal ayah2 jaga anak2 tanpa mak2 diorng... channel 392..... kat dalam cerita ada budak2 yang niesha suka ... antaranya ialah... daehan minguk manse.... diorng ni cute sngt.... kembar tiga... nie gambarnya
daehan minguk manse

tengok2... cute gila diorng ni... kalau boleh nak stu cerita tu pasal diorng je... x nak yang lain :face38:selain itu ayah diorng cute... ekekeke ni 

selain tu
Read more »

RRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKK

 
assalamualaikum....:17: fuh... lama dh aq x layan blog .... orang pun dah lupa aqblogger-emoticon.blogspot.com... gara2 lappy rosak lah ni... susah gila lappy x de... bila ada hw nak buat je mesti kena pijam orang lah... pi cc lah.... itu lah... ini lah:sour:... di tambah pula fon dengan tab rosak:face73:... mak ai.. rasa cam duk kat zaman purba.... dua2 aq buat rosak:face24:...
Read more »

kembali berblogger..

dah lama x berblogger nie.. berhabuk sudah.. cuci2 blog dh2 *blog walking ler* mula2 nak on pagi semalam  xpi nak menghabiskan novel yes boss.. akhirnya berjaya pun habis *baca langkau2 lala* .. nak on tengah hari jdi plak.. bukak wechat punya pasal.. punya lah x thu.. yang kapal terbang MH 370 hilang.. tu pun sbb moment wechat penuh dengan cerita tu.. hahaha..  and habis periksa dah.. yeah.. entah apa markah   

 

Read more »

permainan zaman kanak2 niesha ^^

 
assalamualaikum and hye tiba2 teringat time kecik2 dlu maklumlah skrng dh besar lebih kepada lepak2 nie.. xpi niesha bukan lah yg suka lepak2 nie.. niesha lebih suka duk rmh..  adalah perbezaan warna kulit... btw.. cita2 pertama niesha nak jdi putih mcm dulu.. sejak kaki nie pijak je sklh rendah warna kulit terus berubah maklum lah perpanas2 kan2 ok berbalik pada tajuk
Read more »

kalau dh perempuan perempuan lah... XD

  
assalamualaikan and hai untuk siapa yang  membaca entry.. dh lama x layan blog nie... dah berhabuk and dan mencuci dh... disebabkan mister linky tu dh rmai yang letak jadi niesha pon letak dia kan exchange link.. ulalala
Read more »

mimpi ke betul?

 
sebenarnya niesha pun tkot tngk gmbr nie.. hehek...
Read more »

tutorial buat read more

hari nie niesha nak wat tuto cmna nk wat read more sbb ada org tnya... 
siap..