WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


Ahli Baru...

sebijik mcam ni... 
assalamualaikum... kali ni family niesha da brtambah ... dengan kehadiran ahli bru... ngee... tak pernah pun terpikir nak bela hamster ni... smpailah suatu hari... adik niesha nak beli hamster ...  tiba2 pula rasa nak beli hamster.... hehe... jdi x sbar2 sngt nak bela hamster ni... raya ketiga kitorng da beli... tngok2 time tu hamster ada lima ekor je... 2 da
ri jenis winter white 3 dari jenis syrian....kesemuanya ada lah betina :face31: tpi disebabkan nak juga... kitorng beli la hamster jenis winter white... kecik skit... sbb mak niesha x suka yang syrian.... dah mcm tikus... ditambahkan lagi dengan bentuknya yang besar...:face65: .. jdi disebabkan hamster pun ad prasaan gak... jdi kitorng pun tempah jantan... x tau la bla nak smpai:face47: takut smpai nnti dah mati yang btina... sbb dihempuk2 oleh anak yang mak aq bela ~

lebih kurang camtu la...  tpi warna biru... dan...pink kat bawah tu lbih tinggi.. sbb untuk ibu hamster yg bru lahirkan anak....and niesha punya ada bnda bulat2 tuk turun bawah.. pham2 sndiri la >_<
jadilah sangkat niesha 3 tngkat... waa rumah aq pun x de tnggar... nak hntr gmbr sangkar pun x blh sbb masalah teknikal... sngup wo... hbiskan duit kat sngkar je huhu... okeyla... bye. nak mlm da,,,