WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


kembali berblogger..

dah lama x berblogger nie.. berhabuk sudah.. cuci2 blog dh2 *blog walking ler* mula2 nak on pagi semalam  xpi nak menghabiskan novel yes boss.. akhirnya berjaya pun habis *baca langkau2 lala* .. nak on tengah hari jdi plak.. bukak wechat punya pasal.. punya lah x thu.. yang kapal terbang MH 370 hilang.. tu pun sbb moment wechat penuh dengan cerita tu.. hahaha..  and habis periksa dah.. yeah.. entah apa markah   

 

  study bagai nak rak.. tpi bila nak jawab exam tu.. terus jadi mcm gmbr kat atas tu.. .. sedih woi... semua hilang.. argh... masa semua subjek sejam 20 minit jw.. x cukup lah tmbah2 bila addmath. lagi lah.. bru wat soalan no 4... so tngan pun laju and hentam je tulis kesimpulannya.. soalan yg dihentam tu ada pontensi dpt kosang... .... lepas tu bio.. hafal pun x ingt.. .. mula2 jawab soalan objektif.. alahai.. ada pilihan jawapan.. mna tau bley kutip2 markah.. sekali selak akhir sekali... SOALAN ESEI owh tidak.. soalan no stu je dpt wat.. akhir2 nya melayang 17 markah .. meyedihkan betol lah..
niesha ada ckp ngan mak niesha x naklah masuk kelas sains.. hehe.. nak tukar then mulalah perbualan
niesha: mak rasa2 nak tukar kelas lain lah.. x nak jadi doktar
mak:dh tu kamu nk jdi ap?
niesha:peguam
mak:hentikanlah.. karang org baik masuk pejara org jahat bebas.. 
niesha:.....
so terpaksalah niesha kekal kat kelas sains nie.. x pelah...