WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


permainan zaman kanak2 niesha ^^

 
assalamualaikum and hye tiba2 teringat time kecik2 dlu maklumlah skrng dh besar lebih kepada lepak2 nie.. xpi niesha bukan lah yg suka lepak2 nie.. niesha lebih suka duk rmh..  adalah perbezaan warna kulit... btw.. cita2 pertama niesha nak jdi putih mcm dulu.. sejak kaki nie pijak je sklh rendah warna kulit terus berubah maklum lah perpanas2 kan2 ok berbalik pada tajuk
time niesha kecik2 dlu ada budak sebaya niesha sorang je.. laki pulak tu.. niesha pun main ngan dia jelah.. kadang2 jadi laki niesha nie... kadang2 main masak2.. macam2... ngan budak lagi tu je.. niesha pun ada juga taruh hati at dia and add story yg x boleh niesha lupa kan... suka sngt hahaha .. 
 
kita org salalu main basikal.. lpas tu jatuh.. memang sakitlah jawabnya mna x nya.. jatuh langgar tu bukan main2 serius buat sekuat yang boleh... risau mak ayah.. btw tetap main.. and laki tu slalu juga hulurkan tngan dia tu... bnda nie niesha x lupa langsung dalam otak niesha.. maklum lah ini kenangan terindah kecik2 dh gatai niesha nie hahha.. dah jatuh tu pi pulak baring kat jalan tu... laki tu pulak kata telifon polis.. pura2 mati kat situ hahaha.. haish.. macam2 je niesha nie... 
 
hah! anak patung kertas.. main bnda nie lah dlu..xpi x lah ngan budak laki tu.. sorang2 je.. siap kumpul lagi then letak dalam plastik.. main benda nie x kira pagi petang kat mna pun x kisah.. siap main kat tv and almari.. jadikan rumah untk dia... kan x de rumah.. kalau dh koyak tu mesti tampal balik... x nak rosak lah...xpi akhirnya hilang juga.. 









hah nielah niesha main ngan saudara mara.. disebabkan x leh main api .. ktaorg slalu biar dia dekat panas lama2.. tido2 dlu.. petang2 tu panas lah skit.. skit je.. x bnyak pun.. and slalu main air ... mybe bil air opah akan banyak kalau kitaorng ada.. hahaha
oklah nie jelah kang bnyak2 malas plak nak baca...