WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


RRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKK

 
assalamualaikum....:17: fuh... lama dh aq x layan blog .... orang pun dah lupa aqblogger-emoticon.blogspot.com... gara2 lappy rosak lah ni... susah gila lappy x de... bila ada hw nak buat je mesti kena pijam orang lah... pi cc lah.... itu lah... ini lah:sour:... di tambah pula fon dengan tab rosak:face73:... mak ai.. rasa cam duk kat zaman purba.... dua2 aq buat rosak:face24:...
ganasnya... bkan... cuma aq bkan jenis penyayang... haha... tunggu lah aq hbis spm... dengan kedai2 aq beli.. ok lah... on skjap je ni... bye muah skit :yummy: