WeLcOmE tO mY bLoG ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. pergi ke exchange link untuk tinggalkan link blog korang.. tata :3
ctrl+c untuk copy and ctrl+v untuk paste.. jgn lupa untuk exchange link
muhasabah diri

✿ Sesekali aku hanya ingin BICARA , sekadarnya saja , tidak lama . ✿ Setidaknya sapalah aku ketika kita bertemu mata , ✿ Namun di balik telapak tangan ini , sebuah NAMA terukir INDAH , ♥~ Belum dapat ku baca..KATA Allah masih RAHASIA ~♥ ♥ sabar itu indah jika dinanti brsama Allah,, :')
pemilik blog


budak comel
Nama : niesha
umur : 18 year old
tempat tinggal : seri iskndr,perak
tarikh lahir : 11.12.1998
facebook : nisha eisya
email : nishaeisya98@gmail.com
wechat : nisha_eisya



Entries About exchange Stuff


yang lepas biarkan >.<
tabung bdk sekolah

hye.. tolong tekan...
tik tok tik tok

cHiT cHaT

post komen

Credits!

Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Edited: Maslihah Jannah
Others:   


kawaii~

assalamualaikum... apa khabar? shat ke? wat pe? da makan? opsss lupa puasa :XD: *ngarut jap* ... korg pernah tengok cerita the return of superman x... cerita korea tu... pasal ayah2 jaga anak2 tanpa mak2 diorng... channel 392..... kat dalam cerita ada budak2 yang niesha suka ... antaranya ialah... daehan minguk manse.... diorng ni cute sngt.... kembar tiga... nie gambarnya
daehan minguk manse

tengok2... cute gila diorng ni... kalau boleh nak stu cerita tu pasal diorng je... x nak yang lain :face38:selain itu ayah diorng cute... ekekeke ni 

selain tu
dalam cerita ni niesha minat choo sarang... bdak ni cute gila... dia duk jepun... mak dia jepun ayah dia korea... dlam family ni niesha suka anak dia je.... ayah dia mcm... em... cmna ye nak ckp...  mcm selekeh skit... tpi x... cmna eah... ahaha... ntah la... yg psti niesha x suka ayah dia sngt....  tmbh2 dia duk kat tmpat nisha suka... JEPUN!! nah... gambar sarang >_< 
sarang
tada.... ni sarang.... dia dia super comel sngt.. bhasa korea dia pun bngus... mybe lagi bagus dri mak dia.... 


yang ketiga... yang ni dari cerita oh my baby... yang ni pula kembar dua... muka diorng sama sangt... niesha baru tengok cerita....
x tau mana ra hee nga ra yool... ngee




ni video ap pun x tau la... jnji ada twins tu ekekeke...